Home   >   Indicaties   >   JONGE HUID BEHOUDEN

BEHOUDEN VAN EEN JEUGDIGE HUID

Het is niet gemakkelijk om een mooie, natuurlijke en jeugdig uitziende huid tot op latere leeftijd nog enigszins te behouden. Veel is erfelijk bepaald, maar een goede huidverzorging kan een grote bijdrage leveren en voor velen het verschil maken. Een jeugdige en frisse uitstraling op latere leeftijd is het resultaat van het al op jonge leeftijd verzorgen en beschermen van je huid, zodat het er op latere leeftijd nog steeds gezond en stralend uitziet.

Het probleem

Ons dagelijks leven is drukker dan ooit tevoren en we gunnen onszelf weinig tijd om een regelmatige en gestructureerde huidverzorgingsroutine in te bouwen. Dit is heel jammer, want met het nemen van een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen en het aanleren van een dagelijkse routine bij het opstaan en naar bed gaan kun je rimpels en het verlies van uitstraling en veerkracht aanzienlijk uitstellen.

Jouw Obagi oplossingen:

Obagi360 is een ideaal systeem voor jongere mensen. Dit eenvoudig toe te passen drietraps-systeem helpt verstopte poriën te verwijderen die een droge en ongelijkmatige huid kunnen veroorzaken, verfijnt de teint met een zachte maar krachtige Retinol 0,5% of 1,0% en biedt bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon met een breed spectrum SPF30. De SUZAN OBAGI MD betreft een exclusievere en uitgebreidere huidverzorgingslijn die naast verzorging en preventie eveneens de tekenen van eventuele aanwezige huidveroudering aanpakt.

Terug naar boven