Home   >   Over Obagi® Medical Products   >   Dr. Suzan Obagi, MD

Dr. Suzan Obagi, MD

  • Associate Professor in the Department Of Dermatology
  • Associate Professor, Plastic Surgery
  • Medical Director, UPMC Cosmetic en Skin Health Centre

Suzan Obagi, MD, is universitair hoofddocent bij de afdeling Dermatologie met een secundaire benoeming als universitair hoofddocent bij de afdeling Plastische Chirurgie. Dr. Obagi trad in 2000 in dienst bij de afdeling Dermatologie, na het voltooien van de opleiding tot Dermatoloog en een fellowship Cosmetische Chirurgie aan de universiteit van Pittsburgh.

Voordat zij toetrad tot de afdeling Dermatologie, behaalde Dr. Obagi haar bachelor in biologie en psychologie aan de Universiteit van Californië, San Diego, en ontving ze haar medische graad van de Universiteit van Pittsburgh; Ze voltooide haar stage aan de University of California, Irvine Medical Center. Als een internationaal gerenommeerde expert op het gebied van Cosmetische Dermatologie en Chirurgie heeft Dr. Obagi talloze seminars, lezingen en media-optredens over dit onderwerp gegeven.

Dr. Suzan Obagi is medisch adviseur voor Obagi Medical Products, Inc. De meest recente ontwikkeling betreft de nieuwste productlijn, SUZAN OBAGI MD.

Professionele lidmaatschappen:

Terug naar boven