JEUGDIGE HUID

Het is niet gemakkelijk om een mooie, natuurlijke en jeugdig uitziende huid tot op latere leeftijd nog enigszins te behouden. Veel is erfelijk bepaald, maar een goede huidverzorging kan een grote bijdrage leveren en voor velen het verschil maken. Een jeugdige en frisse uitstraling op latere leeftijd is het resultaat van het al op jonge leeftijd verzorgen en beschermen van de huid, zodat het er op latere leeftijd nog steeds gezond en stralend uitziet.

Ons dagelijks leven is drukker dan ooit tevoren en we gunnen onszelf weinig tijd om een regelmatige en gestructureerde huidverzorgingsroutine in te bouwen. Dit is heel jammer, want met het nemen van een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen en het aanleren van een dagelijkse routine bij het opstaan en naar bed gaan kunnen rimpels en het verlies van elasticiteit aanzienlijk uitstellen.

OBAGI MEDICAL VOOR HET BEHOUDEN VAN JEUGDIGE HUID

Obagi360 is een ideaal systeem voor de jonge huid. Dit eenvoudig toe te passen systeem helpt grove poriën te minimaliseren, verfijnt de teint met een zacht maar krachtig Retinol 0,5% of 1,0% en biedt bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon met een breed spectrum SPF30. De SuzanObagiMD-lijn betreft een exclusievere en uitgebreidere huidverzorgingslijn die naast verzorging en preventie eveneens de tekenen van eventuele aanwezige huidveroudering aanpakt. De Daily Hydro Drops houden de huidbarriere gedurende de gehele dag op peil en werkt Anti-Aging.