Home   >   Indicaties   >   GEVOELIGE HUID

GEVOELIGE HUID

Er zijn veel verschillende soorten huidaandoeningen, maar een gevoelige huid is één van de meest voorkomende huidklachten. Hoewel de gevoelige huid zelf niet als een medische aandoening wordt geclassificeerd, kan deze voor de patiënt verschillende problemen veroorzaken.

Oorzaken van een gevoelige huid

Mensen met een gevoelige huid kunnen vatbaarder zijn voor uitval, zonnebrand, opflakkeringen en roodheid. Veel mensen hebben inzicht in de triggers die hun reacties veroorzaken en zullen de voor de hand liggende irriterende stoffen vermijden. Ze zijn zich echter mogelijk niet bewust van de beschikbaarheid van alternatieve huidverzorgingsregimes.

Jouw Obagi oplossingen voor een droge huid

Binnen Obagi Medical Products zijn veel producten ontwikkeld die mensen met een gevoelige huid kunnen helpen. Zowel Obagi Nu-Derm®-system als Obagi-C®-system zijn verkrijgbaar in versies welke speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid. Obagi Hydrate is een rijke hydraterende vocht inbrengende crème die zacht is voor de huid. In combinatie met Hydrate Luxe als een hydratatiebehandeling voor ‘s nachts, kan de gevoelige huid veel baat hebben.

Terug naar boven