OBAGI CLENZIDERM

ZUIVERT DE HUID DOOR ACNE BIJ DE KERN AAN TE PAKKEN

Voor de behandeling van acné heeft Obagi Medical een innovatieve en effectieve oplossing ontwikkeld. Zoals de meeste anti-acné producten is ook CLENZIderm™ gebaseerd op Benzoylperoxide (BPO). Het grote verschil met andere producten is echter de manier waarop BPO wordt toegediend. Bij de conventionele anti-acné producten is BPO aanwezig in gekristalliseerde vorm, waarbij de kristallen in feite te groot zijn om in een ontstoken porie door te kunnen dringen. Bij CLENZIderm™ wordt BPO echter in een opgeloste vorm toegediend, waardoor de werkzame stof tot in het diepst van de porie kan doordringen. Het gebruik van 2% salicylzuur draagt bij aan het tegengaan van verhoorning van de huid, zodat er geen nieuwe verstoppingen ontstaan.

Het CLENZIderm™ M.D. systeem bestaat uit een talgproductie verlagende cleanser (2% salicylzuur), een voorbereidende porie therapie die de huid exfolieert en dode huidcellen verwijderd en een gel serum die BPO (5%) in opgeloste vorm bevat. De toevoeging van een moisturizer zorgt voor hydratatie van de huid.

Voor de behandeling van acné littekens, waarbij de acné soms weer wat actiever wordt, is een combinatie met het Nu-Derm systeem de ideale oplossing. Eventueel kan het behandeltraject nog aangevuld worden met een Blue Peel (TCA peeling) om de littekenvorming nog verder te vervagen.

Obagi CLENZIderm M.D. ™ systeem bevat de enige gepatenteerde, behandelproducten die een opgeloste vorm van 5% benzoylperoxide (BPO) bevatten om diep in de follikel door te kunnen dringen en acné te behandelen waar het begint.

PRODUCTEN UIT HET CLENZIDERM SYSTEEM

  • Foaming cleanser
  • Pore Therapy
  • Therapeutic Lotion 5% BPO
  • Therapeutic Moisturizer
  • Sun Shield Matte Broad Spectrum SPF50

Wil je weten waar je terecht kunt voor een behandeling?