Professionals

Maak kennis met Obagi Medical. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zetten professionals op de eerste plaats. Dankzij de doelgerichte ondersteuning kun jij datgene doen wat je het liefste doet: het beoefenen van je vak!

1 How we work

Onze missie is het bieden van innovatieve producten ter verbetering van resultaat, patiëntenzorg en kwaliteit van leven. Alleen kwalitatief hoogwaardige producten waarvan de effectiviteit en veiligheid door representatief wetenschappelijk onderzoek is aangetoond, maken deel uit van ons assortiment.

2 Back support

Voor onze afnemers hebben wij experts in dienst die ondersteuning bieden op het gebied van communicatie, marketing en social media. Dit is een blijvende ondersteuning door aanlevering van digitaal beeldmateriaal en een steeds vernieuwende keuze in drukwerk en marketing materiaal.

3 Entercare Academy

Door middel van geaccrediteerde trainingen, workshops, presentaties en demonstraties stellen we jou als professional geheel in staat om de SkinPen behandelingen eigen te maken. Daarnaast geeft de Entercare Academy ook herhalingsworkshops en Expert trainingen om jouw kennis up to date te houden.

Gratis informatie-aanvraag

Is jouw interesse in Obagi Medical gewekt en ben je benieuwd of de bewezen effectieve Obagi Medical Products met ruim 30 jaar aan klinisch onderzoek een aanwinst zijn voor jouw praktijk? Vul onderstaand formulier in en onze productspecialisten nemen contact met je op.