HUID RONDOM DE OGEN

De ogen zijn een algemeen aandachtspunt. Vaak geassocieerd met tekenen van veroudering, zijn de ogen ook een gebied waar mensen de neiging hebben om hun aandacht op te richten als het gaat om het verbeteren of voorkomen van fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen of vermoeide ogen. Dit gebied heeft dan ook een hoge prioriteit voor veel mensen.

OORZAAK VAN LIJNTJES EN RIMPELS RONDOM DE OGEN

Wat veroorzaakt lijnen en rimpels rond de ogen? Milieuvervuiling, stress, spanning bij hectische dagelijkse routines, overmatige expressies, slaaptekort en zonbeschadiging. Dit zijn allemaal oorzaken die er toe leiden dat de gebieden rond de ogen er moe uitzien en hun frisse opslag verliezen.

OBAGI MEDICAL OPLOSSINGEN VOOR DE HUID RONDOM JE OGEN

Obagi ElastiDerm® oogcrèmes zijn bewezen op zichzelf staande oogbehandelingen die bewezen resultaten opleveren. Dankzij het gebruik van een uniek bi-mineraal complex, Koper-Zink-Malonaat en Malonic Acid is het mogelijk om de elasticiteit rond je ogen te herstellen en lijntjes en rimpels te verminderen. Daarnaast werkt het serum door middel van caffeïne ook op vochtwallen en donkere kringen.

  • ElastiDerm Cream
  • ElastiDerm Serum