Home   >   Indicaties   >   DROGE HUID

DROGE HUID

Behandeling van de droge huid

Een droge huid is waarschijnlijk een van de meest voorkomende huidklachten en kan leiden tot roodheid, jeuk, schilfering en een gebarsten huid. Er zijn tal van producten beschikbaar om kleine en grote gebieden met een droge huid te behandelen. Hoewel ze allemaal op vergelijkbare manieren werken, de oppervlakte vetter maken, kunnen de resultaten variëren.

Oorzaken van een droge huid

Een droge huid kan het resultaat zijn van een breed scala aan omgevingsfactoren, zoals waterkwaliteit, zeep en detergenten, blootstelling aan de zon, vitaminetekorten of zelfs sommige medicijnen. Een droge huid kan er tijdens de wintermaanden slechter uitzien met koudere buitentemperaturen en warmere interieurs die bijdragen aan het uitdrogen van de huid.

Jouw Obagi oplossing voor een droge huid

Obagi Hydrate® gezichtshydratatie producten zorgen voor langdurige hydratatie. Obagi Hydrate® biedt 8 uur hydratatie en bescherming tegen uitdroging door een innovatieve combinatie van Shea Butter, Mango Butter en avocado te gebruiken. Obagi Hydrate Luxe®, ontwikkeld met belangrijke biometrische peptiden, is een ultrarijke hydratator die zorgt voor extra sterke hydratatie van de huid. Het product werkt  ’s nachts tijdens de dagelijkse reparatiecyclus.

Terug naar boven