ZONBESCHERMING

HUIDBESCHADIGINGEN VEROORZAAKT DOOR DE ZON

Langdurige blootstelling aan de zon zonder de juiste bescherming, is mogelijk de grootste bijdrage aan de zichtbare tekenen van veroudering. Door je huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon, kun je de kans op zonnebrand, bruine vlekken, snellere huidveroudering en bovenal huidkanker helpen voorkomen.

DE EFFECTEN VAN TE VEEL ZON

Bescherming tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon is het hele jaar belangrijk, niet alleen in de zomermaanden. Ook als de zon niet zichtbaar schijnt is er sprake van straling. Langdurige blootstelling aan straling draagt ​​bij aan de veroudering van de huid, met alle zichtbare kenmerken.

OBAGI BIEDT BESCHERMING VAN DE HUID TEGEN SCHADELIJKE STRALING VAN DE ZON

Voor een hele reeks huidtypen en -behoeften bieden zonbeschermingsproducten van Obagi dagelijks bescherming tegen de zon teneinde de tekenen van huidveroudering te voorkomen* zoals fijne lijntjes, rimpels, uitdroging van de huid, zonnevlekken (hyperpigmentatie), een vale huid, vergrote poriën en een slechte huidskleur.

* Het gebruik van een breedspectrum zonnebrandcrème SPF 30 of hoger samen met een uitgebreid zonbeschermingsprogramma inclusief het dragen van beschermende kleding tegen de zon, hoeden, zonnebrillen en het vermijden van de zon tussen 10:00 en 14:00 uur, kan het risico op vroegtijdige veroudering van de huid helpen verminderen. Obagi heeft een breed scala aan zonbeschermingsproducten. Vraag je Obagi huidspecialist welk product het best is voor jouw situatie en huidtype.

JOUW OBAGI OPLOSSING: